Partners

 • Decos Software

  Decos Software is dé leverancier van digitaal samenwerken, slim autorijden en papierloos vergaderen. Het Zaaksysteem van JOIN is aan allerlei applicaties te koppelen, zodat u beter kunt samenwerken met andere afdelingen – zowel binnen als buiten uw organisatie.

  ConsultOne is een partner van Decos Software. Als partner krijg ik opdrachten om mee te werken aan projecten voor de implementatie van koppelingen tussen het zaaksysteem van Decos en vergunningsystemen of het Omgevingsdienst Loket. Daarbij wordt gebuikt gemaakt van het Standaard Uitwisselings Formaat (StUF) van VNG Realisatie (het vroegere KING).

 •  

  Doclogic

 • DogLogic is een innoverende ICT dienstverlener, zij adviseren, stimuleren en begeleiden organisaties en hun medewerkers, om op doelmatige wijze met kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen te werken.

  Voor Doclogic wordt ConsultOne ingezet om technisch applicatiebeheerders te begeleiden wanneer het zaaksysteem van Decos wordt geimplementeerd bij de klant. 

 •  

 • Arboconcern

  ArboConcern is een middelgrote, zeer betrokken arbodienst. Zij zijn opgericht in 1996 als een samenwerking van werkgevers. Met de gezamenlijke wens een vernieuwende arbodienst te creëren.

  Vanuit de klanten van ArboConcern worden gegevens uitgewisseld voor verzuim of dienstverbanden. Hiervoor kunnen koppelingen gelegd worden tussen Dossier Manager en het personeels informatie systeem van de klant van ArboConcern. ConsultOne verzorgt de communicatie tussen ArboConcern en de klant van ArboConcern over de aangevraagde koppelingen. Vragen van beide kanten wordt door ConsultOne opgepakt en behandeld. Hiermee hebben we direct contact met Medisoft, de leverancier van Dossier Manager.

Technisch applicatiebeheer ondersteuning

 • Autoriteit Consumenten & Markten

  ConsultOne ondersteunt de afdeling applicatiebeheer na implementatie van DOX. Dox bestaat uit Decos JOIN, iWriter en Kofax. In samenwerking met de afdeling worden er nieuwe versies geïmplementeerd, hierbij ondersteun ik de gebruikers en onderzoek ik de nieuwe functionaliteiten.

 • Gemeente Amsterdam

  Voor de Gemeente Amsterdam ondersteunt ConsultOne de afdeling Applicatiebeheer. Hier houden we ons met name bezig met het omzetten van bestaande applicaties naar de Decos JOIN omgeving. ConsultOne voert hierbij de technische migratie uit met het maken van conversie software.

Samenwerking Leveranciers voor StUFSuite koppelingen

 • Roxit

  Realisatie van StUFZKN koppelingen tussen JOIN en SquitXO

 • Centric

  Bijvoorbeeld de realisatie van StUFZKN, StUFBG koppelingen tussen respectievelijk JOIN en GWS4All en JOIN DDS(makelaar)

 • Centric

  Bijvoorbeeld de realisatie van StUFZKN, StUFBG koppelingen tussen respectievelijk JOIN en samenlevingszaken en JOIN met Makelaar